вторник, 11 август 2020

Радослав Ревански кмет на община Белица: "Честит Курбан Байрам! Посрещнете празника с достойнство и оптимизъм! Пожелавам ви преди всичко здраве, мир и благоденствие."

Автор
Четвъртък, 30 Юли 2020 12:09

Скъпи жители на Община Белица, братя и сестри мюсюлмани,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай големия мюсюлмански празник Курбан байрам!
Празниците носят светлина и топлина, сплотяват и близки и непознати. Припомнят ни, че най-ценните дарове в живота са миговете, споделени с любимите ни хора, подадените приятелски ръце, жестовете на съпричастност и взаимно доверие.
Традицията повелява на този свещен празник да сме смирени и еднакво щедри към богатия и към бедния, към разбиращия и различния. Нека този празник, който ни учи на мъдрост и милосърдие, ни направи още по-добри и отговорни, да расте взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще.
Нека в тези празнични дни отново се обърнем един към друг, да се уважаваме и да си помагаме. Да не забравяме нашите родители и да подпомогнем морално и материално всеки, който има необходимост от помощ.
Нека вярата ни помага да съхраним добротата в сърцата си, дните ни да бъдат изпълнени с мир и разбирателство!
Пожелавам ви преди всичко здраве, мир и благоденствие. Нека са много добрите ви дела, усмивките на децата ви и щастието край семейното огнище.
Посрещнете празника с достойнство и оптимизъм и знайте, че доброто винаги се възнаграждава с добро!

Честит Курбан байрам!
РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ
КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА
ревански

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.