събота, 30 май 2020

Кметът на Белица Радослав Ревански разпореди: Вечерен час за всички населени места на територията на община Белица от 21:00 часа

Автор
Понеделник, 30 Март 2020 15:15

Със Заповед № РД-15-130, кметът на Община Белица Радослав Ревански обявява вечерен час за ВСИЧКИ населени места на територията на община Белица – 21:00 часа. След този час, никой няма право да излиза от дома си. В заповедта на Радослав Ревански се упоменава изрична забрана за излизане от домовете след 21.00ч. , освен за строго конкретни медицински нужди.

В ограничителните мерки, които въвежда кмета на Белица се казва още :
"Заповедта важи ИЗРИЧНО и за „магазините за хранителни стоки!" Нарушителите на настоящата заповед ще бъдат предадени на органите на властта и ще им бъдат наложени санкции от 5000 лева и до 5 години затвор. Контрол по изпълнение на настоящата заповед възлагам на Началника на ПУ-Белица към РУ-Разлог. Кметове и кметските наместници по населени места да оказват пълно съдействие на служителите на Полицията като създават организация за осъществяването на контрол по изпълнението на разпоредените мерки, а за гр. Белица – Лазар Лардев главен специалист „ОМП“.
Вечерен час

 

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.