събота, 30 май 2020

Големи човеци с огромни и добри сърца в Белица раздадоха храна на хора в нужда - „ Подай ръка в нужда“

Автор
Понеделник, 23 Март 2020 13:58

Кампанията на гражданското общество на Белица „ Подай ръка в нужда“, организирана само за ден и половина за жители на кв. „Русовица“, приятно изненада 28 семейства крайно нуждаещи се и болни с разнообразни хранителни продукти от първа необходимост.
 
Благотворителната кампания стартира на 21 март по обяд и приключи на 22 март вечерта. С общите усилия на хора с благородни сърца за ден и половина се събра голямо количество хранителни продукти, които днес 23.03.2020 се раздадоха от група доброволци – граждани на Белица, оборудвани с маски и ръкавици, спазвайки правилата свързани с коронавируса. 

12Хранителни продукти: боб, леща, ориз, захар, сол, олио, брашно, различни видове консерви, картофи, кромид, тестени изделия(кус-кус, юфка, макарони ), хляб, лакомства подходящи за деца- домашни сладка, конфитюр, лютеница, мед, пастет, бисквити и др. приятно изненадаха 28 семейства от ромския квартал. Хората останаха толкова развълнувани от неочакваното, че не можеха да отреагират веднага. Щастливи и доволни те благодариха от сърце на своите дарители и пожелаваха на всеки един от тях да е жив и здрав и много щастлив !

Човек има нужда от друг човек, когато е зле, а не когато е добре !

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.