сряда, 3 юни 2020

Кметът на Белица, който получи подкрепата на 90 % от жителите на общината положи клетва, заедно с кметове на села и общински съветници

Автор
Сряда, 06 Ноември 2019 17:15

Днес в Белица положи клетва за втори управленски мандат един от кметовете, който ще остане в политическата история на България с рекордната подкрепа, която получи на изборите. Почти 90 % от жителите на община Белица гласуваха за човекът, който само за 4 години върна Белица на картата на България, и от град със замиращи функции я превърна в развиващ се и жизнен общински център, с променяща се инфраструктура, реализирани проекти във всички сфери на живота, и най-важното – показа на инвеститорите, че в Белица си струва да се изграждат работни позиции.
На първото заседание на новия общински съвет Радослав Ревански кмет на община Белица положи клетва пред областния управител Бисер Михайлов, заедно с кметовете на кметства и членове на местния парламент.
Преди официалната част той бе посрещнат с бурни овации и прегръдки от хората, които с мисъл, професионализъм и далновидност управлява 4 години. Само за 1 мандат той успя да прокара един уникален модел на работа - срещи с хората, помощ и грижа за всеки един човек, и работа посветена на развитието на Белица и населените места. И резултатът не закъсня – в Белица вече се говори за работещ преход, за първи път от четвърт век – 25 години. Това подчерта в словото си и най-възрастния общински съветник Христо Дунгьов, който води сесията, и напомни в прочувствено слово, как един млад политик показа, че с работа и посветеност нещата се случват.

В словото си днес и областния управител Бисер Михайлов, като представител на държавата не пропусна да напомни, колко успешно ръководството на община Белица усвоява средства, реализира програми и изпълнява дейности за подобряване живота на хората и развитието на населените места. Единодушно 17-те общински съветници избраха отново за председател на местния парламент Ахмед Ахмед.
1 ревански
Кметът Ревански каза, че не започва, а продължава. И посочи пример – на церемонията по заклеването си дойде от работната площадка – улиците, които се асфалтират и той лично инспектира работата.
„Имаме още два социални центъра парите за които са приведени, предстои да направим подбор на персонал и обслужвани потребители. Продължаваме не само с инфраструктурни проекти, но и във всички сфери на живота.
С типичния за Радослав Ревански модел на спортсменство, той не пропусна да подчертае, че за успехите му роля имат и екипът от заместник кметове и служители на общината. Той ги нарече „ШАМПИОНСКИ ЕКИП“ и призна, че подкрепата, която е получил е очаквана заради огромния обем от свършена работа, но и тази подкрепа задължава. Да се работи все така с отговорност, принципност и оправдаване доверието на хората. И напомни на кметовете на населени места

„Много важно е отношението към хората. Ако не се отнасяме добре, язък за всички проекти, които правим. Подкрепата е на база на свършена работа, на екипна работа. Никой няма право да си предписва заслугата, дори и аз. Ние служим на хората“, каза още той. И на финала каза думи, които могат да бъдат наречени думи на мъдър и далновиден политик и управник:
„ Трябва да се радваме, че демокрацията ни даде право да бъдем избирани с бюлетини, а не с пушки!“
ревански и михайлов 2
По време на първото работно заседание на общинския съвет Радослав Ревански покани съветниците от всички партии бъдат част от един екип, в общата работа за Белица.
влиза в общината
В кабинета си бе посрещнат с цветя и сол по стара българска традиция, и придружен от прекрасната си съпруга Саня, която е неговият партньор в живота и верен коректив, той получи символично ключа на общината от изп.дл. кмет.
със съпругата муСлужители на общинска администрация и жители на общината отправиха своите поздрави и пожелания все така с мисъл за хората и несекващ професионализъм да води Белица към още по-голямо развитие.
в кабинета

 

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0

People in this conversation

  • Guest - Асан от Якорудз до кмета на Белица

    Господин кмете,ние якорудчани сме впечатлени от вашия първи мандат,от човешкото Ви отношение към всеки жител на Вашата община.Няма да скрием,че нас ни”управлява”един самозабравил се индивид,крадлив и злобен и грозно ни натрапен от господин Доган!На цяла Якоруда е известно,че и магарето Марко да върже на пазара,то ще бъде избрано щом е рекъл г-н Доган!В този смисъл той сгреши за пореден път с този хомосапиенс!Ние се обръщаме към Вас да помогнете на Кафелов,методически и професионално как се печелят проекти и уважение от хората!Иначе ако сме живи и здрави и оцелеем в следващите 4 години,ще приложим благоевградския модел в изборите!

    0 Like Short URL:

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.