събота, 14 декември 2019

Кметът на Белица Радослав Ревански начело на "Мисия дом" - в помощ на семейството от Белица, чиято къща изгоря

Автор
Петък, 05 Юли 2019 13:01

Мисия – дом!!!
Така жителите на Белица за часове се обединиха в помощ на семейството, чиято къща изгоря при пожар тази нощ. Осиротялото три членно домакинство с десетгодишно дете временно отсядат в дома на свой близък. С истинска човешка съпричастност и единение хората от града реагират и помагат кой с каквото може. Отзовават се и много хора от различни места в региона, които са научили от социалните мрежи за сполетялата ги беда.
Както винаги един от първите протегнали ръка за помощ е кметът на Белица Радослав Ревански, който макар и в полагаем годишен отпуск щом научи за трагедията се отзова с конкретни мерки и действия за помощ. Отпускане на парични средства за семейството за възстановяване на изгорялата къща, ангажиране на съответните лица, институции и организация от лицата наети от временна заетост и служителите на общината в помощ на семейството без дом.
Познат с изключителната си доброта и склонност да помага кметът на Белица организира по всевъзможни начини кампания в помощ на „МИСИЯ ДОМ“ за семейството - Фатиме Мустафа Весалова и Ахмед Усаин Талип.

Казват, че къща се гради с години но се руши за един миг. Това нещастие сполетя тези бедни, но отрудени и трудолюбиви хора, които станаха жертва на огнената стихия. Но хората на Белица и кметът Радослав Ревански, който винаги показва, че е пръв сред равни заедно се обединяват, за да дарят надежда, за да помогнат една фамилия да има своят дом.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2019 Pirin Info. All Rights Reserved.