сряда, 3 юни 2020

Жители на три населени места от община Белица: "Продължаваме заедно с ДПС и в Европа с №20 в бюлетината"

Автор
Вторник, 14 Май 2019 12:40

Кметът на община Белица Радослав Ревански, кметът на село Краище и цялото ръководство на ДПС - Белица проведоха срещи с жители на селата Палатик, Черешово и Бимбашова махала. Разговорите протекоха при много голяма активност и откъм присъствие и откъм участие в дискусията и хората изразиха своята благодарност за помощта и грижите, и готовност на 26.05 на изборите за евро парламент категорично да подкрепят кандидатите на ДПС за евро депутати с № 20 в бюлетината.
viber image 2019 05 14 09.21.44

Ние от ДПС сме сред хората - и в делник и в празник, слушаме проблемите им, и разговаряме за нуждите, за развитието и правим съвместни планове. Заедно с жителите на  селата Палатик, Черешово и жители на Бимбашовата махала от община Белиц обсъдихме онова, което пред последните години направихме заедно. 
Радвам се, че в тези срещи и разговори хората споделят, че са доволни от полаганите грижи и оценяват това, което прави ДПС, за поетите и изпълнени ангажименти.  Начертахме заедно бъдещи дейности за работа и развитие и разговаряхме за това, колко е важно, за да можем да продължим да осъществяваме идеите си и променяме и най-малките населени места. За да стане това, хората от Палатик, Черешово и Бимбашова махала са категорични - активни и отговорни на 26.05. ще покажем и ние своята подкрепа и активност с № 20 в бюлетината за евро депутати ще изразим благодарност за това, че ДПС инвестира в хората и регионите.
mobileheaderep2019
снимки 2

"За нас това е правилният път - България в Европа с № 20 в бюлетината за Европейски парламент, защото успяваме заедно така. И сме радостни, че ДПС винаги мисли за младите, за нашите деца и го показа и тази година, когато издигна като мото за предстоящите избори това важно послание:
" Ние залагаме на младите". 
mobileheaderep2019

 

 

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.