вторник, 21 май 2019

Повече от 400 жени от община Белица се включиха впразничен осмомартенски обяд в хотел „Краище“ край град Белица по инициатива на общинска организация „Жени – ДПС“ Белица.

Автор
Понеделник, 11 Март 2019 14:56

В този ден организацията отбелязва и три години от създаването си и дамите отпразнуваха с много емоция, приятни вълнения двата повода – осми март и годишнината от създаването на общинска организация ДПС – Жени гр. Белица.
viber image 2019 03 11 10.43.11Гости на събитието бяха кметът на общината Радослав Ревански и председателят на общински съвет на ДПС Бекир Бекир, които поздравиха дамите с международния празник на жената осми март и третата годишнина от основаването на организацията, като изразиха благодарност и признателност за активното участие на жените в редица социални, обществени каузи, в подкрепата за инициативи свързани с участието във форуми, свързани с реализацията и осъществяването на проекти и програми, част от политиката на ДПС за различни сфери на живот.
ревански и бекир бекирКметът на Белица Радослав Ревански се обърна към присъстващите повече от 400 дами общинската организация „Жени – ДПС“ от всички населени места в община Белица със специален апел по повод предстоящите избори за евро депутати. На първо място личната отговорност на всеки да гласува в евро вота, и разбира се да бъде дадена категорична и ясна подкрепа за кандидатите на ДПС, които през последният мандат на евро парламента заявиха сериозно, отговорно и силно присъствие сред партиите от Алианса на либералите и демократите в Европа в защита правата и нуждите на всички български граждани, и защитавайки достойно позицията на България като страна член на ЕС.
viber image 2019 03 11 10.53.08

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found
© Copyright 2019 Pirin Info. All Rights Reserved.