вторник, 11 август 2020

Александър Мацурев се срещна с кметовете на села от общините Гърмен и Гоце Делчев

Автор
Четвъртък, 30 Юли 2020 13:00

Народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партията в Банско Александър Мацурев посети селата Хвостяне, Долно Дряново, Балдево, Марчево, Дъбница и Осиково в Община Гърмен, както и с. Борово в Община Гоце Делчев.
Той заедно с общинските ръководители на ГЕРБ – Гоце Делчев Никола Джингаров и на ГЕРБ- Гърмен Верхад Ислямов разговаряха с кметовете на населените места за най-сериозните проблеми, които стоят за решаване пред тях.
„Инициирах тези срещи, защото считам за важно контакта между местната и законодателна власт. Кметовете споделиха, че много хора се възползват от социалните мерки, които предприе правителството към най - уязвимите групи по време на пандемията, като дадоха за пример програмата “Топъл обяд"“, каза Александър Мацурев.
Управниците на населените места са изразили категоричното си мнение, че най - лошото, което може да се случи в тези трудни месеци на здравна и икономическа криза, е тя да се превърне и в политическа. Според тях никога не са отпускани толкова много целеви средства за всички българските общини и кметства, с които се реализират важни проекти за населените места в страна. Благодарение на последователната политика на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е създадена заетост към техните кметства и са разкрити работни места. 
116586210 843196619844580 1451325040339456424 n

 

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.