събота, 30 май 2020

Депутатът Александър Мацурев с кампания в помощ на медиците от ЦСМП - Банско - обезпечава ги с необходими лични предпазни средства

Автор
Понеделник, 30 Март 2020 14:14

Народния представител от ПП ГЕРБ от Банско Александър Мацурев с лично участие в подпомагане дейността на спешните медици в Банско. От началото на обявената карантина депутатът е в непрекъснат ежедневен контакт с директорът на ЦСПМП Банско д-р Скорданова, и лично осигурява необходимите лични предпазни средства за медиците в курортния град. 
csmp banskoОбезпечаването с така важните в кризисния с борбата с коронавирус момент - маски, защитни облекла, дезинфектанти е навременна и значима помощ, предвид нуждата от максимална защита на медиците, особено тези, които са на първа линия. Приемащи пациенти със симптоми на COVID 19, както и тези, които транспортират хора със симптоми и оплаквания идентични с опасната заразна болест.
Д-р Скорданава и медиците от Спешния център в Банско изпълняват високохуманната си дейност с абсолютна отдаденост и професионализъм с грижа за живота на всеки нуждаещ се от навременна медицинска помощ, и благодарят за проявената съпричастност и грижа на народния представител Александър Мацурев чрез обезпечаването им с необходими предпазни средства.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.