петък, 10 юли 2020

Новоизбраният кмет на Добринище Петър Галчев встъпи в длъжност

Автор
Понеделник, 11 Ноември 2019 16:30

Днес в присъствието на кмета на община Банско Иван Кадев, предс. на общинския съвет Димитър Русков, народният представител Александър Мацурев, заместник - кметовете Сашка Въчкова, Стойчо Баненски и Костадин Атанасов,  общински съветници и много граждани новоизбраният кмет на кметство Добринище/община Банско Петър Галчев встъпи официално в длъжност.
галчев 1На церемония в сградата на кметството своите думи на приветствие отправи досегашния кмет Китан Галчев, който пожела на своя наследник успех, дръзновение, да се вслушва винаги в хората, и да управлява с мисъл за тяхното добруване. Кметът на община Банско Иван Кадев поздрави колегата си от кметство Добринище и също отправи пожелания за успехи и взети решения в името на просперитета на града и хората.
" За мен е важно да работим в екип, мотивирани и посветени на изпълнение на задълженията си, постигайки най-доброто за община Банско, за Добринище и населените места. Следвам това, което поех като ангажимент по време на предизборната си кампания - екипна работа и постоянство и много старание в изпълнение на поетите ангажименти", каза още Иван Кадев.
добринищеНовият кмет на Добринище Петър Галчев коментира, че първите дни ще посвети на запознаване със структурата на администрацията и още от утре започва преглед на най-важните проекти в сферата на инфраструктурата и градската среда, подготовка на града за зимния и предстоящия туристически сезон.
"Изборите , идват и си отиват, а ние оставаме тук- заедно, и аз обещавам, да бъда до всички Вас, когато имате нужда от моята помощ!
Искам заедно с всички да изградим, да доустроим едно красиво, курортно Добринище, защото го заслужавате!
Благодаря и на всички приятели и гости, които днес уважиха с присъствието си мойто въдворяване, като кмет!
На добър час заедно с всички вас, за Добринище!"
среда галчев

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.