сряда, 3 юни 2020

Георги Икономов получи признание и жест на уважение от хората с житейска мъдрост и опит

Автор
Четвъртък, 17 Октомври 2019 17:22

Наричаме ги "Хората от третата възраст", а всъщност те са и мъдростта, и опитът и годините. Те са онова, което показва, че сторените дела са достигнали до тези, за които трябва и работата на един човек е успешна и в правилна посока. 
Защото от рутината на годините, те се превръщат в истински лакмус - и проверяват всеки, с когото общуват и битуват. И получи ли този човек признанието им, значи е спечелил важна житейска мисия - да получи доверието на мъдрите и опитните.
Това своеобразно признание получи кметът на Банско два мандата -  Георги Икономов, който и в делник и в празник намира време да изслуша възрастните, да се поучи от опитът им, да покаже, че младостта е добър показател, когато човек иска и може. 
По време на управлението си, Георги Икономов показа, че да общуваш и работиш за и с възрастните е израз на далновидност, житейски опит и много човещина. 
За да изразят своята благодарност, но и уважение, своето отношение на взаимна признателност за стореното 
членовете на пенсионерски клуб "Радон Тодев" от Банско собственоръчно написаха признанието си за един мъдър градоначалник, добър човек, и уважителен към възрастните жител на Банско:
пенсионериГеорги Икономов се обърна към възрастните с думи на уважение и признателност за оценката:

кмет 2

"Вярвам, че е наш общ ангажимент да се грижим за тях, да им създадем възможност да живеят пълноценно, да се включват в социалния живот, да общуват помежду си и с младите хора, да пътуват и да имат разнообразно здравословно ежедневие.
И днес, когато ми изказаха своята благодарност, усетих, че пътят е прав.
Да са живи и здрави нашите майки и бащи, баби и дядовци! Аз обещавам винаги да бъдат в центъра на вниманието ни."
кмет 1

 

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2020 Pirin Info. All Rights Reserved.