събота, 21 септември 2019

Голямо признание за танцьорите от Танцова школа „Еуфория“ при читалище „Никола Вапцаров - 1894“ в Банско с хореограф Десислава Баханова

Автор
Вторник, 11 Юни 2019 13:41

Голямо признание за наши танцьори Танцова школа „Еуфория“ при читалище „Никола Вапцаров - 1894“, с хореограф Десислава Баханова, стъпи на международна сцена и получи много награди, диплом, плакет, и разбира се, сърцата на публиката. Всичко това се случи в Охрид, Северна Македония, на международния фолклорен фестивал “Охридски вълни“. Пиринският фолклор бе представен на една сцена с фолклора на други националности.
Още на дефилето на участващите състави, нашата формация се отличи с прекрасните си костюми и предизвика огромен интерес.
За успешното си представяне, съставът получи благодарствено писмо от Асоциацията за организиране на фолклорни фестивали в Северна Македония: " Екипът на Асоциацията изказва огромна благодарност за участието на школа “Еуфория“ на фестивала “Охридски вълни“ в Охрид, Северна Македония. За нас бе чест да сте част от този фолклорен форум. Директорите и Организационният комитет, в лицето на община Охрид, са изключително доволни от вашето представяне. За напред ще бъдете почетен гост на всички организирани от нас фестивали. Очакваме с нетърпение следващото ви участие. Желаем успех на целия състав!“.
Директорите на Световната фолклорна организация отправиха покана към състава за участие на фестивал в Будапеща, 2020 година.

Напишете коментар

оставете коментар като гост

0
  • No comments found

 


 

 

© Copyright 2019 Pirin Info. All Rights Reserved.